Information gällande intagning till åk 4 och åk 7 hösten 2021

Hej!

Då Folkhälsomyndighetens rekommendationer förblev oförändrade har vi tyvärr inte möjlighet att bjuda in er till skolan, så nästa steg i intagningsprocessen är att anmäla sig till Änglagårdsskolans inbjudningsträningar enligt nedan. Under träningen finns det möjlighet att få information om skolan och ställa frågor om vår verksamhet.

ÅK 4

Till läsåret 2021/22 tar vi in en ny klass i åk 4.

Eftersom fotbollen är en viktig del av Änglagårdsskolan, vill vi försäkra oss om att sökande elever har ett stort fotbollsintresse. En del i vår antagningsprocess består därför av att man deltar i vår obligatoriska träning, för att behålla sin plats i kön.

Vi vill härmed bjuda in dig till träning på Överåsvallen:

Den 17:e November, samling 14.30 och träning 15.00-16.30.

Kom ombytt till fotbollskläder (efter väder) och konstgrässkor. (Finns ingen möjlighet till ombyte)

Vägbeskrivning: Överåsvallen ligger i Lunden i Örgryte.
Buss/spårvagnshållplats: Överåsvallen

Anmälan till martin.blixt@anglagardsskolan.se senast tisdagen den 5:e November.

I anmälan/mejlet anger ni:

1.      Rubrik (söker till åk 4)

2.      Barnets namn (förnamn och efternamn) och personnummer
3.      Klubb
4.      Om man är målvakt

OBS! Missar man att meddela ev. förhinder mister man sin plats i kön

ÅK 7
Till läsåret 2021/22 tar vi motsvarande två nya klasser i åk 7.

Eftersom fotbollen är en viktig del av Änglagårdsskolan, vill vi försäkra oss om att sökande elever har ett stort fotbollsintresse. En del i vår antagningsprocess består därför av att man deltar i våra obligatoriska träningar, för att behålla sin plats i kön.

Vi vill härmed bjuda in dig som söker till åk 7 till träningstillfälle 1 på Överåsvallen antingen:

10:e November, samling 14.30 och träning 15.00-16.00

12 :e November, samling 14.30 och träning 15.00-16.00

Tema: Momentträning

Vägbeskrivning: Överåsvallen ligger i Lunden i Örgryte.
Buss/spårvagnshållplats: Överåsvallen

—————————————————————————————————————–

Vi bjuder samtidigt in till träningstillfälle 2 i Prioritet Serneke Arena (inomhus konstgräs) antingen:

26:e November, samling 12.45 och träning 13.15-14.30

Eller

27:e November, samling 12.45 och träning 13.15-14.30
Tema: Matchspelsträning (ingen möjlighet för ombyte)

Vi rekommenderar att tjejerna anmäler sig till spelträningen den 27/11 , då vi vill samla alla tjejerna vid samma speltillfälle. Kan man inte delta den 27/11 går det givetvis bra att anmäla sig till den 26/11.

Anmäl er till martin.blixt@anglagardsskolan.se senast måndagen 2:a november och meddela vilka datum som passar. Det måste vara minst ett datum för träningstillfälle 1 och minst ett för träningstillfälle 2, men skriv gärna om ni kan alla datum!

I mejlet ni skickar till mig vill jag ha följande information

1. Rubrik (söker till åk 7)
  2. Barnets namn (förnamn och efternamn)       ex, Anders Andersson
    2.      Personnummer                                                               ex, 081224-0817
    3.      Om man är målvakt                                                        ex, Ja/nej
    4.      Klubb                                                                                    ex, Kvibergs IF
    5.      Vilka datum man kan träna                                            ex, 10/11 och 26/11+27/11

Vi kommer meddela vilka datum ni blir kallade till. (via mejl)

OBS! Missar man att meddela ev. förhinder mister man sin plats i kön.

Funderingar?/Återkom!