Vi välkomnar nya lärare med ett genuint idrottsintresse

Änglagårdsskolan är Sveriges ledande idrottsskola med fotbollsinriktning på grundskolenivå. Som lärare hos oss bidrar du till att ge barn rätt förutsättningar att kombinera skola och idrott i trygga miljöer som inspirerar till hög kunskapsmässig och social utveckling.

En skola i rörelse där idrottens positiva effekter ger goda studieresultat.

På Änglagårdsskolan får eleven kraft att växa med tydligt fokus på kunskap, trygghet, idrott och hälsa. Här får eleven kunskaper för livet stärkta av idrottens positiva effekter på den individuella utvecklingen utifrån egna mål, visioner och förutsättningar. Hjärnan blir glad av rörelse och resultatet är förbättrad inlärning och prestationsförmåga. Detta i kombination med lugna och trygga skolmiljöer bidrar till mycket goda kunskapsresultat.

Här finner behöriga lärare med genuint idrottsintresse arbete som utvecklar.

Brinner du för att ge barn och ungdomar god kunskap och social utveckling? Är du behörig lärare med ett genuint idrottsintresse? Vill du utvecklas tillsammans med oss och våra elever? Då är Änglagårdsskolan den rätta arbetsplatsen för dig. Välkommen med din ansökan.