För dig som vill ha mer idrott på schemat.

Änglagårdsskolan är Sveriges ledande idrottsskola med fotbollsinriktning på grundskolenivå. Här får du utrymme att kombinera utbildning av hög kvalitet och goda ämneskunskaper med ditt idrottsintresse.

Gillar du idrott? Drömmer du om att bli fotbollsstjärna? Vill du ha kunskaper och upplevelser för livet?

Vad vill du bli när du blir stor? Redan som barn sätter du upp mål och drömmer om framtiden. Och målbilden ändras hela tiden. Den ena dagen är polis eller forskare drömyrket. Nästa dag vill du bli fotbollsproffs. Och det är så det ska vara. Möjligheterna är många och det gäller att finna sin väg i livet. Mer idrott på schemat ger goda studieresultat. Hjärnan blir glad av rörelse och du får förbättrad inlärning och prestationsförmåga.

Så oavsett vad du vill bli i framtiden är det ett klokt val att lägga grunden med kunskap, trygghet, idrott och hälsa här på Änglagårdsskolan. Hos oss får du kraft att växa med mer idrott på schemat på en idrottsskola med ett unikt samarbete med expertinstruktörer, elitföreningar och med sommarcamp som bonus för dig som vill utvecklas mer. Kanske är du en framtida stjärna i vårt Hall of Fame. Välkommen till Änglagårdsskolan.

Se våra elever i Hall of Fame