När ditt barn vill nå framgång inom skola och idrott.

Änglagårdsskolan är Sveriges ledande idrottsskola med inriktning fotboll på grundskolenivå. Här får ditt barn rätt förutsättningar att kombinera skola och idrott.

En skola i rörelse där idrottens positiva effekter ger goda studieresultat.

Redan i tidiga år sätter ditt barn upp mål och drömmer om framtiden. Och målbilden ändras hela tiden. Den ena dagen är polis eller forskare drömyrket. Nästa dag är det fotbollsproffs som gäller. Och det är så det ska vara. Möjligheterna är många och det gäller att finna sin väg i livet. På Änglagårdsskolan får ditt barn kraft att växa med tydligt fokus på kunskap, trygghet, idrott och hälsa. Här får ditt barn kunskaper för livet stärkta av idrottens positiva effekter på den individuella utvecklingen utifrån egna mål, visioner och förutsättningar. Hjärnan blir glad av rörelse och resultatet är förbättrad inlärning och prestationsförmåga. Denna kombination ger förutsättningar för goda kunskapsresultat.

Det bästa av två världar med individanpassad skolgång och mer idrott på schemat.

Aktuell forskning visar att elever som idrottar och har en föreningstillhörighet får bättre kunskapsmässig och social utveckling. Genom att kombinera individanpassad skolgång med optimala förutsättningar för idrottsutövande ger vi ditt barn det bästa av två världar. Vår pedagogiska modell som ser till helheten och där idrottens positiva värden genomsyrar verksamheten är unik.